Тони Димитрова отговори иносказателно на  последния си бивш мъж Иван

...
Тони Димитрова отговори иносказателно на  последния си бивш мъж Иван
Коментари Харесай

Тони Димитрова скочи срещу бившия си: Лъжец!

Тони Димитрова отговори иносказателно на  последния си някогашен мъж Иван Ченов, с който се раздели преди две години, видя HotArena.

Неотдавна китаристът се изхвърли пред някои медии, че в действителност сред него и звездата нямало несъгласия и напрежение и че в възприятията им сякаш всичко си било надали не както досега. „ Преди две години, като приключихме с Тони Димитрова да работим дружно, в действителност жълтите вестници ни вкараха в спор. И никой не ни се обади да ни попита това по този начин ли е, или не е по този начин. Нито аз ѝ дължа нещо, нито тя на мен. Причините за раздялата ни бяха персонални – разнообразни гледни точки, метод на живот, аз желаех да изсвирвам и други неща. Но към този момент сме си изчистили връзките. Няма никакви войни сред нас “, разяснява Ченов, като загатна, че с Тони отново поддържат връзка.  

Оказва се обаче, че в думите му няма грам истина и Тони побърза да ги опровергае. Ето какво написа в обществените мрежи фамозната певица от Бургас. 

“Колко тъпо, че няма пандемия за лъжците и размножителите на неистини! Няма да се изяснявам, въпреки че мога да напиша разказ с привкус на хорър и криминале. Затова ще кажа ето това:  Мили хора, не вярвайте в тиражираните “истини ” за мен в последните дни от вестници и уеб сайтове! Преди време някой се качи на раменете ми и дружно с моя растеж от 155 см общо правехме 310 см в продължение на три години. Сега аз отново съм си с моя си растеж, а някой желае да е висок, само че от лъжите най-вече да му порасне носът! Толкова по тематиката! “.

Преди дни Ченов се изхвърли, че двамата са си дали прошка, cлeд ĸaтo две гoдини cи разменяха „ любезности “ в онлайн пространството. Тогава се заприказва, че Тони е зарязала гаджето си поради cтpacттa мy ĸъм ĸoмapa и пocтoяннитe изнeвepи. Припомняме, че китаристът Иван и Тони се залюбиха след присъединяване му в „ Гласът на България “ преди години.

Докато бяха двойка, двамата си партнираха освен в живота, само че и на сцената. Покрай гласовитата бургазлийка китаристът се радваше на постоянни участия, които понамаляха след раздялата им. В продължение на две години някогашните любовници се редуваха да се оплюват посредством медиите. Последният скандал сред тях избухна през предишното лято, когато българската Бони Тейлър разгласи, че се срамувала от връзката си с Иван, който отвърна, че той трябвало да бъде този, който се срами, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР